Hugó – Labrador

2019 július 27.-én Hugó nevű labrador kutyánkkal mi is a Budai várban sétáltunk. A Várkert bazár feletti részen egyszercsak gondolt egyet és felugrott a várfalra. A lendülete sajnos tovább vitte és lezuhant. Leszaladtunk hozzá, sokkos állapotban ült egy bokor előtt és nézett fel a várfalra.

  • Fajta: Labrador
  • Baleset kimenetele: Túlélte – Mindkét első lába eltört, az egyik lába 5, a másik 7 helyen tört el, szalagja szétszakadtak.
  • Rendelő: Délpesti állatgyógyászati központ
  • Baleset helyszíne: Várkert bazár feletti rész
  • Baleset időpontja: 2019 július 27.

Gazda levele

2019 július 27.-én Hugó nevű labrador kutyánkkal mi is a Budai várban sétáltunk. A Várkert bazár feletti részen egyszercsak gondolt egyet és felugrott a várfalra. A lendülete sajnos tovább vitte és lezuhant. Leszaladtunk hozzá, sokkos állapotban ült egy bokor előtt és nézett fel a várfalra. A Lehel úti állatkórházba vittük ahol 2 napot töltött, stabilizálták az állapotát. Mindkét első lába eltört, az egyik lába 5, a másik 7 helyen tört el, szalagja szétszakadtak. Az állkapcsa is eltört, tüdeje sérült. A Délpesti állatgyógyászati központban műtötték. 3 műtéten vagyunk túl, de még tavasszal lesz egy. Hugó sánta maradt, futni csak lassan tud, de boldog kutya így is!!! Jó ötletnek tartom a figyelmeztető tábla kihelyezését. Iszonyatos megrázkódtatás az a pillanat amikor lenézel a várfalról, hogy életben van e a kutyád. Az anyagi részéről ne is beszéljünk. Eddig 1,2 millió forint az orvosi költség és ebben a fizioterápia nincs benne.

Lelet, röntgen és képek a kutyáról: