Fiona – Whippet

Én voltam a gazdája a november 29-én lezuhant Fiona whippetnek, akit aztán december 10-én sajnos el kellett altassunk. A zuhanást túlélte, de annyira zúzódtak az izmai, a bőre, hogy plasztikázni nem lehetett és sajnos magától nem tudott volna felépülni…

  • Fajta: Whippet
  • Baleset kimenetele: Meghalt
  • Rendelő: n.a.
  • Baleset helyszíne: MNG bejáratnál
  • Képzés: n.a
  • Kor: 13 év
Gazda levele:
Én voltam a gazdája a november 29-én lezuhant Fiona whippetnek, akit aztán december 10-én sajnos el kellett altassunk. A zuhanást túlélte, de annyira zúzódtak az izmai, a bőre, hogy plasztikázni nem lehetett és sajnos magától nem tudott volna felépülni… Februárban töltötte volna a 13. évét.. Azt még szeretném pontosítani, hogy nem a kutya futtatónál ugrott ki, hanem a vár másik oldalán, a MNG bejáratától nem messze, egy falra ugrott ami tulajdonképpen egy belső kertet ölel körbe. Próbáltam a screenshoton bejelölni, mostmár picit másképp néz ki a felújítás után, de valahol ott történt.
Majdnem 13 évet töltött velem.. kezdetektől fogva mellettem volt… ha ezt a storyt most valaki el akarná hitetni velem, azt mondanám, hogy kizárt dolog.. sosem csinálna ilyent.. a világon a legcsendesebb, legnyugodtabb, legfegyelmezettebb kutyának tartottam.. mégis hirtelen felugrott, én ordítottam, Ő meg mivel a fal túl vékony volt megtántorodott és leesett. Életem egyik legszörnyűbb napja.. Nem tudom miért ugrott oda fel… Másodszor voltunk ott életében, azelőtt két héttel is bejártunk a vár körül mindent.. Nyilván magamat hibáztatom.. miért kellett oda menjek, miért nem volt jó a városliget, a megszokott útjaink.. de az tény ha legalább egy ilyen posztot láttam volna, vagy azt, hogy a TV-ben is ez már téma – nem beszélve figyelmeztető táblákról – az életben eszembe nem jutott volna oda menni.. így remélem legalább máshoz eljut a hír, és kétszer is meggondolja hol lesz a vasárnapi relaxációs séta a kutyájával… így köszönöm Nektek akik összefogtatok ez ügyben! és természetesen támogatok minden ezzel kapcsolatos kezdeményezést.